• Oznam o konaní druhého kola prijímacích skúšok

          • Gymnázium J.C.Hronského otvára 2. kolo prijímacích skúšok pre štvorročné štúdium na nenaplnený počet 10  miest

            Termín prijímacích skúšok pre druhé kolo  bude  18. júna 2024 o 8:00 v budove školy. 

            Do prijímacieho konania budú zaradení uchádzači, ktorí doručia do 14. júna 2024 riadne vyplnenú prihlášku na adresu školy poštou, elektronicky prostredníctvom EduPage alebo osobne.

            Kritériá prijatia na štúdium sú rovnaké ako v 1. kole prijímacích skúšok.

            Pozvánky  na prijímacie skúšky budú zaslané  prostredníctvom EduPage.

            Výsledky budú zverejnené 18.6.2024 na dverách budovy školy a na stránke: https://gymvrutky.edupage.org/

             

          • Riaditeľské voľno

          • V dňoch 22.05. a  23.05.2024 budú mať žiaci 1. až 3. ročníka gymnázia 

            RIADITEĽSKÉ VOĽNO

            z dôvodu konania maturitných skúšok.

            Obedy si treba odhlásiť.

            Mgr. Lenka Šluchová - RŠ

        • Slávnostná rozlúčka s maturantmi
          • Slávnostná rozlúčka s maturantmi

          • Utorkové predpoludnie, dňa 14.05.2024 bolo pre našich tohtoročných  maturantov posledným, pretože pred samotnou ústnou maturitnou skúškou prišli naposledy do školy, rozlúčiť sa so svojimi učiteľmi a mladšími spolužiakmi.Dnes, keď symbolicky otočili list v kalendári, určite  si uvedomili, že prišiel jeden deň, ktorý je čímsi výnimočný - výnimočný tým, že je ich posledným školským dňom. 

            Slávnostná rozlúčka sa začala v školskej telocvični,  kde vo  svojom príhovore poďakovali svojej triednej učiteľke, pani riaditeľke a celému pedagogickému zboru za obetavosť, cenné rady a vedomosti, ktoré sa učitelia počas celých štyroch  rokov snažili žiakom predať.

            Po príhovore zaznela pre maturantov študentská hymna Gaudeamus igitur. Hneď po odznení posledných tónov sa mikrofónu zhostila pani riaditeľka , ktorá žiakom popriala veľa úspechov nielen pri zvládnutí maturitnej skúšky, ale i v ich ďalšom osobnom či pracovnom živote. Po príhovore pani riaditeľky sa našim maturantom prihovorili naši prváci, ktorí im všetkým odovzdali malý darček, ktorý bol prichystaný pre nich. Záverečné slová patrili pani zástupkyni, ktorá vo svojom príhovore zhodnotila pôsobenie 4.AG triedy na škole a  zaželala všetkým na maturitách šťastnú ruku pri ťahaní maturitných zadaní a veľa šťastia na ceste životom.

            Prajeme  našim maturantom veľa šťastia a úspechov pri skúške dospelosti.

          • Oznam o audite

          • V mesiaci apríl 2024 bolo na Spojenej škole (org. zložky MŠ, ZŠ, a GYM) vykonané preverenie účtovnej závierky  - AUDIT.

            Záver

            „Na základe nášho preverenia, okrem vplyvov skutočnosti opísanej v odseku Základ pre podmienený záver, sme nezistili žiadne skutočnosti, na základe ktorých by sme sa domnievali, že účtovná závierka nevyjadruje verne, vo všetkých významných súvislostiach, finančnú situáciu organizácie Spojená škola k 31. decembru 2023 a výsledky jej hospodárenia a peňažné toky za rok končiaci sa k uvedenému dátumu v súlade so zákonom o účtovníctve.“

            Rožňava, 16. apríla 2024

             

            GemerAudit, spol. s.r.o.

            Šafárikova 65

            048 01 Rožňava

            Licencia UDVA č. 195